Mali

In Mali heeft Trees for All miljoenen struiken geplant die klimaatnoten leveren voor de lokale boeren, zo vormen de struiken een natuurlijke haag rondom om de akkers, houden de wortels vocht vast en leveren deze struiken noten waaruit biodiesel kan worden geperst. Op dit moment wordt er gezocht naar een passend vervolg van dit project.

Maleisië

In Maleisië heeft Trees for All jarenlang gewerkt aan het herstel van het tropisch regenwoud in het Danum Valley Reserve op Borneo. Hierdoor is een bijdrage geleverd aan meer flora en fauna in het gebied.

Filipijnen

De ontbossing van Mount Malindang op de Filipijnen heeft in het verleden geleid tot grootschalige erosie, overstromingen en modderstromen, met dramatische gevolgen voor de landbouw in de lager gelegen gebieden. Met de steun van Trees for All is het bos hersteld en wordt het duurzaam beheerd.

Nederland

In Nederland heeft Trees for All de afgelopen jaren bos geplant op verschillende locaties door het hele land, zoals in het Bentwoud, Venneperhout, Park21, de Wehlse Broeklanden en bij de Klinkenbergerplas.

Trees for All voldoet aan de eisen van het CBF en ANBI

logo_anbi

Inhoud niet beschikbaar.
Klik op "Accepteer Cookies" om cookies te accepteren.