Trees for All gaat voor een groenere wereld. Dit kunnen wij natuurlijk niet alleen bereiken. Aan de ene kant werken wij samen met betrouwbare projectpartners die zorgen voor de bomen en het bos. Aan de andere kant hebben we onze deelnemers die er voor zorgen dat de projecten kunnen worden gerealiseerd.

Om onze roep om voor meer bomen en bos kracht bij te zetten  zet Trees for All zich ook op meerdere fronten in om meer bewustwording te creëren. Wij doen dit samen met onze ambassadeurs, partners, onze Raad van Advies en ons Natuurlijk Leiderschapsnetwerk. Samen zorgen wij voor meer aandacht voor bomen en bos!

Bedrijven

Wij zijn trots op het netwerk dat we hebben opgebouwd. Wij hebben een grote variatie aan deelnemers, zij dragen allemaal hun boompje bij aan een groenere wereld. Bekijk het overzicht op de bedrijvenpagina. 

Ambassadeurs

Onze Ambassadeurs, Lodewijk Hoekstra, Reinier van den Berg en wielerploeg Team Sunweb, zijn een belangrijk boegbeeld voor Trees for All. Zij geven het goede voorbeeld, en kunnen ons verhaal als geen ander vertellen.

Natuurlijk Leiderschap

Wij zijn ervan overtuigd zijn dat duurzaam ondernemend Nederland een voorbeeld functie heeft en daarom hebben wij een Natuurlijk Leiderschapsnetwerk opgebouwd, met daaraan gekoppeld de Leiderschapslaan in het Bentwoud.

Trees for All voldoet aan de eisen van het CBF en ANBI

logo_anbi

Inhoud niet beschikbaar.
Klik op "Accepteer Cookies" om cookies te accepteren.