Sinds de start van de samenwerking tussen Otravo en Trees for All, is de basis van onze samenwerking de integere wijze waarop wij vanuit een gezamenlijk belang proberen een positieve bijdrage te leveren aan een beter milieu. Door onze klanten op een laagdrempelige manier de mogelijkheid te geven om dit initiatief te steunen middels het planten van bomen in Nederland, zorgen we er samen voor dat het resultaat van de samenwerking voor onze klanten tastbaar en zichtbaar blijft.
 
"Vliegtickets.nl is er trots op dat ze de eerste bomen hebben mogen planten bij de start van het Nationaal Bossenfonds in november 2011. Samen met de klanten van vliegtickets.nl zijn er al 10000 den bomen in Nederland geplant om deels de CO2 uitstoot te compenseren welke vliegreizen met zich meebrengen. Trees For All is een betrokken organisatie met mooie projecten en gedreven mensen die hart hebben voor het milieu en het besef dat meer bosaanplant leidt tot een betere schonere wereld."
Laagdrempelig compenseren Voor onze klanten is het mogelijk om in het boekingsproces een of meerdere bomen te doneren. Op deze laagdrempelige manier en met een positieve boodschap, hebben onze klanten de mogelijkheid om met een paar simpele muisklikken hun bijdrage te leveren. Het is voor ons belangrijk om onze klanten deze mogelijkheid te bieden, zonder dat er druk achter zit. De bewustwording dat een vliegreis een aanzienlijke hoeveelheid CO2 in de lucht brengt, en dit direct te koppelen aan een mogelijkheid om dit te verminderen door het doneren van een boom, heeft een positief effect. De duidelijke verbintenis tussen vliegreizen en de uitstoot van CO2 en de lokale mogelijkheid om door middel van het planten van bomen de effecten hiervan op het milieu te verminderen, maakt voor ons de samenwerking waardevol. Vliegtickets.nl is er trots op dat ze de eerste bomen hebben mogen planten bij de start van het project Nationaalbossenfonds in november 2011. Samen met de klanten van vliegtickets.nl zijn er al 10000 den bomen in Nederland geplant om deels de CO2 uitstoot te compenseren welke vliegreizen met zich meebrengen. Trees For All is een betrokken organisatie met mooie projecten en gedreven mensen die hart hebben voor het milieu en het besef dat meer bosaanplant leidt tot een betere schonere wereld."

Trees for All voldoet aan de eisen van het CBF en ANBI

logo_anbi

Inhoud niet beschikbaar.
Klik op "Accepteer Cookies" om cookies te accepteren.