Koning Aap maakt reizen klimaatneutraal door CO2 en andere broeikasgassen, die we met onze reizen veroorzaken, uit de lucht te halen. Ze hebben in samenwerking met Trees for All de gemiddelde uitstoot van alle broeikasgassen die vrijkomen bij onze reizen in kaart gebracht en willen hun verantwoordelijkheid nemen en zelf de compensatie van de CO2-uitstoot in handen hebben, om zo zeker te weten dat er echt bijdragen wordt aan een groenere reis.
"De uitstoot van schadelijke gassen (waaronder CO2) is een bedreiging voor onze aardbol en al die mooie plekken die we bezoeken. Daar willen we iets positiefs tegenover zetten. Wij zijn de eerste grote reisorganisatie die vanaf 1 januari 2016 de CO2-uitstoot van al onze reizen in zijn geheel compenseert."
Geen overbodige schakels Voor Koning Aap is het belangrijk dat Trees for All een stichting is die zich inzet zonder winstoogmerk en daarnaast een erkend goed doel is.  Ook het ontbreken van overbodige schakels tussen het bijdragen en de lokale mensen die bij het project werkzaam en/of betrokken zijn is belangrijk. Kijk ook op: www.koningaap.nl

Trees for All voldoet aan de eisen van het CBF en ANBI

logo_anbi

Inhoud niet beschikbaar.
Klik op "Accepteer Cookies" om cookies te accepteren.