Hemke de Weijs

Voorzitter (gedeeld)

Advocaat Intellectuele Eigendom.

Ik droom van een groene wereld die je met een glimlach zou willen doorgeven aan je kinderen. Ik hoop op een wereld waarin we de klimaatverandering zo veel mogelijk kunnen beperken. Ik werk er vanuit het bestuur aan mee dat iedereen bomen kan planten en CO2 uitstoot kan compenseren. Trees for All maakt dit voor iedereen mogelijk op een praktische manier. Bij sommige projecten mag je je laarzen aantrekken, maar je kunt ook met een muisklik bijdragen. Als het zo gemakkelijk is, is er toch geen reden meer om geen werk te maken van je dromen?”

Stef Röell

Voorzitter (gedeeld)

Financiële instrumenten en projectfinanciering.

“Omdat het planten van een boom zoveel meer is dan het begin van een nieuw bos.”

Roel Nozeman

Secretaris

Bedrijfskundige, expertise in bedrijven en duurzaam ondernemen.

“Wereldwijd leven er 350 miljoen mensen in bossen en zijn voor hun levensbehoefte van deze bossen afhankelijk. Ook herbergen deze bossen een groot deel van de wereldwijde biodiversiteit en is er in deze bossen een gigantische hoeveelheid CO2 opgeslagen. Helaas gaat ontbossing al decennia lang onverminderd door. Om klimaatverandering tegen te gaan is het van groot belang deze ontbossing te stoppen en grootschalig bomen bij te planten. Ik draag graag bij aan een succesvol Trees for All.”

Ruud Vellema

Penningmeester

Econoom. Oud manager in de energiesector, consultant en interim manager.

“Als er één ding op aarde is waaraan je de eeuwigdurende wisselwerking tussen aarde en lucht kan zien, is het wel een boom ! Zelfs als je door die bomen het bos niet kan zien, maken ze me nog vrolijk. Als je dan in Gelderland mag wonen, mag je je gelukkig prijzen. Maar de wereld is veel groter. Daarom draag ik graag mijn steentje bij dat niet alleen in ons eigen land maar ook ver hier vandaan bossen kunnen worden geplant om daarmee de leefomstandigheden van mensen en hun lokale gemeenschappen te verbeteren én tegelijkertijd bij te dragen aan het behoud van natuur en milieu.”

Cor von Meijenfeldt

Bestuurslid

“Na mijn studie tropisch bosbouw in Wageningen heb ik mijn hele carrière bij verschillende ministeries gewerkt op het terrein van bos en natuur, nationaal en internationaal. Bomen zijn voor onze aarde wat bloed is voor de mens.  Ze zijn wonderschoon, maar ook heel nuttig en ze zijn keihard nodig in het tegengaan van de opwarming van het klimaat. Met heel veel voldoening werk ik mee om via Trees for All hieraan een bijdrage te leveren, mijn kennis en kennissen in te zetten voor de wereld waarin onze kinderen en kleinkinderen het ook goed hebben.” 

Trees for All voldoet aan de eisen van het CBF en ANBI

logo_anbi

Inhoud niet beschikbaar.
Klik op "Accepteer Cookies" om cookies te accepteren.