Trees for All op Vakbeurs Openbare Ruimte

Geschreven op: 27/06/2018

De Vakbeurs Openbare Ruimte, voorheen Dag van de Openbare Ruimte, is in vijftien jaar gegroeid tot Nederlands grootste evenement op het gebied van ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van buitenruimte. Jaarlijks komen zo’n achtduizend openbare ruimte professionals bij elkaar in de Jaarbeurs.

De organisator ExpoProof heeft de ambitie om van de Vakbeurs Openbare Ruimte de meest duurzame vakbeurs te maken. Als onderdeel daarvan doet Expoproof een donatie van 3000 euro aan Trees for All voor de aanplant van bomen. Daarnaast roept ExpoProof deelnemende bedrijven en organisaties op om ook een donatie te doen aan dit ‘Vakbeursbos’.

Het nieuwe Vakbeursbos zal in de omgeving van Houten gaan groeien. De locatie is zorgvuldig door Trees for All uitgekozen. Het bos zal tenminste 50 jaar duurzaam worden beheerd, en is openbaar toegankelijk. Het gebied wordt zo groener, krijgt meer natuurwaarde en wordt een fijne plek voor mensen, dieren en planten.

Voor elke 500 euro die wordt gedoneerd worden 50 bomen geplant in Houten, en als extraatje ook nog eens 50 in de tropen. Samen 100 bomen!

Vakbeurs Openbare Ruimte vindt plaats op 26-27 september 2018 in Jaarbeurs Utrecht

U vindt Trees for All bij standnummer 2.4.27Facebooktwitterlinkedinmail
Trees for All

Geschreven door:
Trees for All

Trees for All voldoet aan de eisen van het CBF en ANBI

logo_anbi