Jaarlijks verdwijnen er 15 miljard bomen. De hoeveelheid bomen op aarde is sinds het begin van de industriële revolutie gedaald met bijna 50%. En hoewel er wereldwijd steeds meer bosherstelprojecten zijn, wordt nu nog maar één derde deel van de gekapte bomen terug geplant. Zo verliest de wereld ieder jaar opnieuw 10 miljard bomen.
Wil je dit helpen tegengaan? Plant dan samen met ons bomen in éen van onze duurzame bosprojecten. Hieronder lees je wat de mogelijkheden zijn.

Plant een boom met Trees for All

Je kunt bij ons zowel in het buitenland als in Nederland bomen planten. Voor €5,- per boom zorg je al voor meer bos in Bolivia of Oeganda. Behoud en uitbreiding van bossen wereldwijd is onmisbaar om klimaatverandering tegen te gaan. Onze buitenlandse projecten dragen daarnaast bij aan de ecologische en sociaal-economische ontwikkeling ter plekke.

Na jouw bijdrage krijg je (indien gewenst) een digitaal donatiebewijs toegestuurd.

1-2-Tree: in Nederland én in de tropen

Wil jij bomen planten in Nederland? Dat kan! Via ons programma 1-2-Tree plant je voor €10,- twee bomen; één boom in Nederland en één in de tropen. Deze keuze kunt je aangeven bij het doen van een donatie. Lees meer over onze huidige bosprojecten in Nederland.

Een (bedrijfs)bos planten

Met een donatie van €12.500,- of hoger creëer je je ‘eigen’ bedrijfsbos in Nederland én maak je ook nog het verschil in Oeganda of Bolivia!

Met 1.250 x 1-2-Tree (€10,-) plant je in totaal 2.500 bomen. De helft wordt in Nederland in een van onze bosprojecten geplant en geeft recht op vermelding van jouw naam of logo op het sponsorbord. Ook ben je dan van harte welkom om met een aantal klanten of relaties zélf te komen planten tijdens een van onze plantdagen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden en wensen te bespreken.

Lees over welke bedrijven met ons samenwerken en wat zij doen. 

ANBI

Trees for All is door de Belastingdienst erkend als goed doel (ANBI status). Hierdoor zijn de bijdrages voor het planten van bomen of het compenseren van CO2, fiscaal aftrekbaar.

Bomen planten

Kies voor meer bomen & bos

totaal 0 bomen =
0,-
Met donatie bewijs

Veelgestelde vragen


Trees for All is een stichting (dus zonder winstoogmerk). Trees for All is de enige stichting op het gebied van CO2 compensatie in Nederland en de enige die bomen kan planten, zowel in Nederland als in het buitenland:

  • Wij maken het iedereen mogelijk bij te dragen aan een duurzame wereld.
  • Wij begeleiden ondernemers en particulieren die bomen willen planten en/of duurzaam of co2 neutraal willen ondernemen/leven.
  • Wij investeren alleen in projecten die voldoen aan Triple M (mens, mileu, meerwaarde).

Wij streven naar bewustwording. Bewustwording dat iedereen, met elke persoonlijke actie, bijdraagt aan een groene aarde en het terugdringen van de klimaatproblematiek.
Wij dragen bij aan een duurzame wereld door het ondersteunen en opzetten van projecten die voldoen aan het Triple M beleid (mens, milieu, meerwaarde) oftewel ‘people, planet, profit’.

Trees for All