Plant nu een boom voor later

Bomen zijn van levensbelang voor een gezond klimaat. Lever vandaag nog een bijdrage aan de wereld van morgen!

1-2-Tree: één boom hier, één boom daar

Met ons 1-2-Tree programma kun jij heel eenvoudig het verschil maken. We vragen een minimale donatie van twee bomen. Eén boom planten we in Nederland en één boom in het buitenland. Met een donatie aan Trees for All weet je dat je geld goed wordt besteed. Wij zijn een CBF-erkende stichting en investeren alleen in duurzame bosprojecten. Als bewijs van donatie ontvang je een certificaat met daarop het aantal bomen dat je hebt gedoneerd.

Een eigen bedrijfsbos

Wil je met jouw bedrijf een stuk bos adopteren? Dat kan bij Trees for All. Met een donatie van minimaal 2000 bomen (€12.500) kun je bedrijfsbospartner worden. We werken volgens ons 1-2-Tree programma. Dit betekent dat je evenveel bomen plant in Nederland als in het buitenland. Op onze jaarlijkse boomplantdag zijn medewerkers en relaties welkom om nieuw bos aan te planten. Zo lever je als bedrijf een tastbare bijdrage aan de wereld van morgen!

Bedrijfspartner worden van Trees for All? Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

“Bomen zijn geen goed doel, maar een noodzákelijk doel. Plant vandaag nog een boom in Nederland én het buitenland.”

ANBI

Trees for All is door de Belastingdienst erkend als goed doel (ANBI status). Hierdoor zijn de bijdrages voor het planten van bomen of het compenseren van CO2, fiscaal aftrekbaar.

Bomen planten

Kies voor meer bomen & bos

totaal 0 bomen =
0,-
Met donatie bewijs

Veelgestelde vragen


Trees for All is een stichting (dus zonder winstoogmerk). Trees for All is de enige stichting op het gebied van CO2 compensatie in Nederland en de enige die bomen kan planten, zowel in Nederland als in het buitenland:

  • Wij maken het iedereen mogelijk bij te dragen aan een duurzame wereld.
  • Wij begeleiden ondernemers en particulieren die bomen willen planten en/of duurzaam of co2 neutraal willen ondernemen/leven.
  • Wij investeren alleen in projecten die voldoen aan Triple M (mens, mileu, meerwaarde).

Wij streven naar bewustwording. Bewustwording dat iedereen, met elke persoonlijke actie, bijdraagt aan een groene aarde en het terugdringen van de klimaatproblematiek.
Wij dragen bij aan een duurzame wereld door het ondersteunen en opzetten van projecten die voldoen aan het Triple M beleid (mens, milieu, meerwaarde) oftewel ‘people, planet, profit’.

Trees for All


Inhoud niet beschikbaar.
Klik op "Accepteer Cookies" om cookies te accepteren.