Even voorstellen:

Lena Euwens

Directeur


“Het behoud en de uitbreiding van bossen, wereldwijd, is enorm belangrijk. We hebben bossen nodig voor een gezonde leefomgeving en om een leefbare wereld door te geven aan de volgende generaties. Bij Trees for All kunnen bedrijven en particulieren daar heel concreet een bijdrage aan leveren.”

LinkedIn

Wimjan Heezen

Senior Manager Finance & Operations


“Bij Trees for All heb ik de mogelijkheid mijn ervaring, expertise en passie in te zetten om de effectiviteit van de organisatie te versterken. Hiermee draag ik bij aan de noodzakelijke ontwikkeling van het duurzaam ondernemen”.

LinkedIn

Simone Groenendijk

Manager Fondsenwerving en Communicatie


“Hoe laten we een groene en leefbare aarde achter voor de generaties na ons? Hoe kunnen mens en natuur in harmonie met elkaar leven? Dat zijn vragen die mij bezighouden. Een boom staat voor mij symbool voor het leven, letterlijk en figuurlijk. Hoe groener de wereld, hoe beter wat mij betreft. Daarom zet ik me graag in voor Trees for All. Veel organisatie en mensen willen graag iets bijdragen, maar weten niet hoe. Dat vind ik mooi aan Trees for All; bij ons kun je meteen in actie komen en een concrete bijdrage leveren door een boom te planten.”

Aletta Janssen

Relatiemanager


“Het behoud en de uitbreiding van bossen is essentieel voor een gezonde 
leefomgeving en een gezonde aarde voor iedereen. In mijn rol als relatiebeheerder wil ik bestaande en nieuwe relaties duurzaam betrekken bij onze activiteiten. Een betere wereld met meer groen om ons heen. Het kan.”

LinkedIn

Joly Bogers

Junior Fondsenwerver


“Bomen zijn ontzettend belangrijk voor onze aarde en het welzijn van de mens. Maar in deze tijd van snelle economische groei en bevolkingstoename wordt hun belang vaak over het hoofd gezien. Tijdens mijn reis ben ik geconfronteerd met de ontbossing van prachtige tropische bossen. Trees for All zet zich in om ontbossing tegen te gaan en nieuwe bomen te planten. In mijn rol probeer ik zo veel mogelijk mensen te betrekken bij onze werkzaamheden en samen de wereld een stukje groener te maken.”

LinkedIn

Annet van Eerden

Fondsenwerver


“De impact van bos op People, Planet en Profit is bekend. Het is een 
voorrecht concreet een bijdrage te kunnen leveren aan een toekomstbestendige leefwereld via mijn plek in het team van Trees for All. Mijn achtergrond in duurzame energie, -gebiedsontwikkeling en gezondheidssector komt goed van pas om vragen van relaties in te schatten en daarop zo mogelijk aan te sluiten met onze oplossingen. Samen zorgen we dat het goed komt. En leveren we echte win-win-wins.”

LinkedIn

Elsbeth Gerritsen

Relatie & Programmamanager Bos Nederland


“We weten het allemaal eigenlijk wel: natuur is goed voor ons, voor onze gezondheid, ons welbevinden, het klimaat, voor onze planeet. Door mijn werk voor Trees for All en het Nationaal Bossenfonds draag ik mijn steentje bij aan een meer duurzame leefomgeving voor ons allemaal. Dit doe ik door realisatie van nieuwe natuur in Nederland, in samenwerking met bedrijven en particulieren die maatschappelijk betrokken zijn en verantwoord willen ondernemen.”

LinkedIn

Edmond Muller

Programmamanager Buitenland


“Het planten van bomen is onontbeerlijk geworden in het bestrijden van klimaatverandering. Reduceren is niet meer voldoende om onder de 2 graden te blijven. We moeten dus ook de reeds uitgestoten CO2 die in de lucht zit weer gaan vastleggen. Bomen zijn hiervoor veruit het meest effectief en efficiënt! En we krijgen er veel meer voor terug dan alleen schone lucht. Daar kan geen technologie tegenop!”

LinkedIn

Marchien Kampen

Communicatieadviseur


“Bomen zijn de longen van onze aarde. Die uitspraak is niet van mezelf, maar o zo treffend. Ondertussen vliegen de alarmerende berichten over het klimaat je om de oren. Bij Trees for All kom je heel makkelijk in actie: plant een boom of compenseer je CO2 uitstoot. Die boodschap wil ik graag bij zoveel mogelijk mensen laten landen.”

LinkedIn

Brechtje Horsten

Communicatiemedewerker

 

“Het is mooi om mensen enthousiast te maken in het nemen van stappen om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Bossen zijn belangrijk voor het leven nu en voor de generaties na ons. Door allemaal een klein steentje bij te dragen kunnen we heel veel voor elkaar krijgen!”

Linkedin

Sjaak de Ligt

Adviseur Beleid


“Iedereen zit boordevol ideeën, ziet kansen en mogelijkheden. Het is de kunst om die aan te boren. Mensen raken net als jezelf geïnspireerd en dat biedt een enorm reservoir aan inzichten in en kansen op duurzame ontwikkeling. Het maakt niet uit of die mensen in Nederland of in Afrika wonen, dat is het mooie van het werkveld van Trees for All.”

LinkedIn

Trees for All voldoet aan de eisen van het CBF en ANBI

logo_anbi

Inhoud niet beschikbaar.
Klik op "Accepteer Cookies" om cookies te accepteren.