Even voorstellen:

Lena Euwens

Directeur


“Het behoud en de uitbreiding van bossen, wereldwijd, is enorm belangrijk. We hebben bossen nodig voor een gezonde leefomgeving en om een leefbare wereld door te geven aan de volgende generaties. Bij Trees for All kunnen bedrijven en particulieren daar heel concreet een bijdrage aan leveren.

LinkedIn

Sjaak de Ligt

Adviseur Beleid


“Iedereen zit boordevol ideeën, ziet kansen en mogelijkheden. Het is de kunst om die aan te boren. Mensen raken net als jezelf geïnspireerd en dat biedt een enorm reservoir aan inzichten in en kansen op duurzame ontwikkeling. Het maakt niet uit of die mensen in Nederland of in Afrika wonen, dat is het mooie van het werkveld van Trees for All.”

LinkedIn

Mirjam Koedoot

Adviseur Communicatie


“Natuur is van wezenlijk belang. Op aarde kunnen we gewoonweg niet zonder! Daarom zet ik mij vol overtuiging in bij Trees for All. In onze projecten planten en beschermen we bossen, in Nederland en in het buitenland. Dat is winst voor de biodiversiteit en het klimaat. Het mooie is dat onze projecten meerwaarde hebben voor de lokale bevolking, doordat we bosaanplant bijvoorbeeld combineren met agro-forestry. Iedereen kan bijdragen aan een groenere wereld, laten we het tij keren!”

LinkedIn

Iris van Irsel - Gardien

Senior Relatie & Programma Manager


“Internationale ontwikkeling is complex en kent vele aspecten. Trees for All speelt hier op in door bij het bomen aanplanten, herstellen en beschermen, de lokale bevolking nauw te betrekken. Zo leveren de projecten naast een ecologische ook een economische en sociale bijdrage. Door bedrijven, organisaties en particulieren te betrekken bij deze projecten, kan ik hen de mogelijkheid geven middels bomen en bos bij te dragen aan een groenere en betere wereld.”

LinkedIn

Wimjan Heezen

Senior Manager Finance & Operations


“Bij Trees for All heb ik de mogelijkheid mijn ervaring, expertise en passie in te zetten om de effectiviteit van de organisatie te versterken. Hiermee draag ik bij aan de noodzakelijke ontwikkeling van het duurzaam ondernemen”.

LinkedIn

Wilma Stegink

MVO Adviseur


“Binnen Trees for All kan ik mijn kennis en passie voor duurzaamheid inzetten door de mogelijkheden te bieden voor verduurzaming. Want door het planten van bomen dragen we bij aan een verbetering van de biodiversiteit en – in onze buitenlandse projecten – aan het verbeteren van de leefomstandigheden van de plaatselijke bevolking. Goed voor mens en milieu dus! Doet u ook mee?”

LinkedIn

Elsbeth Gerritsen

Relatie & Programmamanager Bos Nederland


“We weten het allemaal eigenlijk wel: natuur is goed voor ons, voor onze gezondheid, ons welbevinden, het klimaat, voor onze planeet. Door mijn werk voor Trees for All en het Nationaal Bossenfonds draag ik mijn steentje bij aan een meer duurzame leefomgeving voor ons allemaal. Dit doe ik door realisatie van nieuwe natuur in Nederland, in samenwerking met bedrijven en particulieren die maatschappelijk betrokken zijn en verantwoord willen ondernemen.”

LinkedIn

Annet van Eerden

Partnership Manager


“De impact van bos op People, Planet en Profit is bekend. Het is een 
voorrecht concreet een bijdrage te kunnen leveren aan een toekomstbestendige leefwereld via mijn plek in het team van Trees for All. Mijn achtergrond in duurzame energie, -gebiedsontwikkeling en gezondheidssector komt goed van pas om vragen van relaties in te schatten en daarop zo mogelijk aan te sluiten met onze oplossingen. Samen zorgen we dat het goed komt. En leveren we echte win-win-wins.”

LinkedIn

Aletta Janssen

Relatiebeheerder


“Het behoud en de uitbreiding van bossen is essentieel voor een gezonde 
leefomgeving en een gezonde aarde voor iedereen. In mijn rol als relatiebeheerder wil ik bestaande en nieuwe relaties duurzaam betrekken bij onze activiteiten. Een betere wereld met meer groen om ons heen. Het kan.”

LinkedIn

Ruud Sytsema

Relatiemanager


“Bomen en bossen zijn overal en maken in vele opzichten en vormen deel uit van ons alledaagse leven. Hoe belangrijk bomen zijn voor mensen en dieren vergeten we nog weleens. Bomen staan voor mij symbool voor kracht, leven en gezonde natuur. De projecten van Trees for All dragen bij aan duurzame ontwikkeling en helpen zo klimaatverandering tegen te gaan. Ik hoop zo veel mogelijk particulieren en bedrijven te betrekken bij de activiteiten van Trees for All.”

LinkedIn

Trees for All voldoet aan de eisen van het CBF en ANBI

logo_anbi