Bossen zijn uitermate geschikt als middel om je CO2-uitstoot te compenseren. Ze nemen CO2 op uit de lucht en zetten dit om naar zuurstof. Lever vandaag een bijdrage aan de wereld van morgen. Met onze rekentool kun je direct de uitstoot van je reis compenseren. Je krijgt dan van ons een bewijs van compensatie.

CO2 compenseren, betrouwbaar en gecertificeerd

De compensatie vindt plaats in ons Gold Standard gecertificeerde Smart Forest Project in Bolivia. In deze reeds geplante bossen is de hoeveelheid vastgelegde CO2 door Gold Standard gemeten, gecontroleerd en gecertificeerd. Officiële CO2 credits worden toegekend.

Wij zijn trots op de Gold Standard certificering van het Smart Forest project in Bolivia. Hierdoor garanderen wij lokaal een duurzame bijdrage met maximale impact op ecologisch en sociaaleconomisch gebied, naast een positieve bijdrage aan het klimaat.

CO2-neutraal

Er zijn verschillende zakelijke mogelijkheden waarover Trees for All je graag adviseert; misschien wil je CO2-neutraal aanbesteden of de uitstoot van je volledige wagenpark compenseren? Of wil je, als organisatie, graag je relaties de gelegenheid geven te compenseren of CO2-neutrale producten en diensten geleverd krijgen? Bekijk de verschillende partnercases.

ANBI

Trees for All is door de Belastingdienst erkend als goed doel (ANBI status). Hierdoor is een bijdrage aan Trees for All, voor het planten van bomen of het compenseren van CO2, fiscaal aftrekbaar van de belasting.

Direct een ton CO2 compenseren?

Je kunt bij ons ook direct een ton of meerdere tonnen CO2 compenseren. Onderaan deze pagina kun je een ton selecteren, die je vervolgens in de winkelwagen kunt verhogen tot het gewenste aantal.

Compenseer tool

Bereken hier je CO2-uitstoot:

totaal 0 ton CO2 =
0,-
Met compensatiebewijs

Veelgestelde vragen


Trees for All is een stichting (dus zonder winstoogmerk). Trees for All is de enige stichting op het gebied van CO2 compensatie in Nederland en de enige die bomen kan planten, zowel in Nederland als in het buitenland:

  • Wij maken het iedereen mogelijk bij te dragen aan een duurzame wereld.
  • Wij begeleiden ondernemers en particulieren die bomen willen planten en/of duurzaam of co2 neutraal willen ondernemen/leven.
  • Wij investeren alleen in projecten die voldoen aan Triple M (mens, mileu, meerwaarde).

Wij streven naar bewustwording. Bewustwording dat iedereen, met elke persoonlijke actie, bijdraagt aan een groene aarde en het terugdringen van de klimaatproblematiek.
Wij dragen bij aan een duurzame wereld door het ondersteunen en opzetten van projecten die voldoen aan het Triple M beleid (mens, milieu, meerwaarde) oftewel ‘people, planet, profit’.

Trees for All